Klanten vertellen

Een aantal reviews van tevreden klanten.

Vanaf het eerste tot het laatste contact een prettige samenwerking. Mijn wensen zijn uitstekend vertaald in de realisatie vd Website! Wij zijn zeer tevreden en bevelen Alfaweb dan ook van harte aan!

Jacco

Gitaarschool Anje

Alles snel geregeld via internet. Werkt gemakkelijk. Prettige communicatie. Klantgericht. Denkt goed met je mee. Ze luisteren goed. Deskundig. Creatief. Prachtige website, die precies bij mij past. Het is pas klaar, als jij ook tevreden bent. Goede verhouding prijs/kwaliteit. Echt een aanrader! Gewoon doen!

Cisca Vaillant

Switchloopbaan

Overzichtelijke site.
Goede ondersteuning.
Snel, goed en goedkoop.
Fijne samenwerking!

Jelte van der Wier

Slagerij van der Wier

Wij zijn zeer tevreden over de opgeleverde website en ondersteuning in het onderhoud van de website. Goedkopewebsite reageert altijd snel en accuraat op onze vragen dit werkt heel prettig in de samenwerking

Hanneke Koudstaal

J-Sports

Zeer tevreden over het resultaat! Het contact met de website maker verliep soepel. Hij luisterde naar mijn wensen en zette deze snel en nauwkeurig om.

Katrin Beise

Euritmie Rotterdam

Super tevreden ben met de website en de zoekresultaten in Google, het levert mij aardig wat klanten op.

Brian Teunissen

BT Elektrotechniek

De woorden “wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent” maakt men 100% waar. Dit heb ik als grote meerwaarde ervaren. Men kan heel goed de vertaalslag maken van je wensen als klant naar een schitterende website die tot in de details klopt.

Marion Seuffert

Markado

Goede en snelle opvolging

Geerts Karel

De Mieren

Ik ben zelf helemaal niet handig met computers maar door alles aan te leveren bij goedkopewebsite.eu heb ik nu een super mooie site! Ik ben er heel blij mee en als ik vragen heb of iets gewijzigd wil hebben is het zo geregeld. Ik kan het iedereen aanbevelen. Ik ben via een vriend van mij hier terecht gekomen zijn ervaring was namelijk ook super goed.

Eef drinkwater

Drinkwater technische dienstverlening

Zelden met een bedrijf gewerkt met zo’n goede service. De dienstverlening is persoonlijk en snel en de after sales is (kan bijna niet) nog sneller!
Heel fijn om mee te werken.

Marcel en Annette Klein Overmeen

Vakantiehuizen in de Belgische Ardennen

Samen met de webdesigner van Alfaweb in een paar dagen een nieuwe website ingericht. Moeiteloos wijzigingen aan te brengen nadat er een concept beschikbaar was gesteld.

Gaan nu verder aan de slag met de inrichting van de nog “lege” pagina’s.

Dank voor de snelle adequate hulp!!

Ton van Kemp

Stichtse Accordeonvereniging Apollo

Ik ben wederom uitstekend geholpen met een nieuwe website ? de service is uitstekend! Er wordt snel gereageerd op vragen en eventuele wijzigingen zijn snel gedaan.. Ik kan deze organisatie aan iedereen aanbevelen! Ga zo door!

Peter Boeters

De Kalknagel Koning

Uitstekende algemene service.
Probleem oplossing a la minute.
Goeie communicatie.
Jaren zeer tevreden.

Dijkstra Jelle

Dijkstra Cleaning Services

De service is uitmuntend. Voor meerdere sites werken we al bijna 10 jaar met Chris en altijd zeer tevreden!

Arno van Hilten

Villa Maximus

Ben je al klant?

Heb je ook een website laten maken door Alfaweb? Schrijf dan een review over jouw ervaring!

Steeds supersnelle en correcte werking voor aanmaak van nieuwe of vernieuwde website. Service is perfect en vriendelijk. Zeer professionele “look” en erg gegeerd door publiek.

Stef Binder

Clown Poefie

Zeer snelle en duidelijke service gekregen van Daphne waarvoor dank.

Kirsten Loos

Loose Magic

Om te beginnen wilde ik u zeggen dat de naam van jullie bedrijf niet past bij het werk dat jullie leveren. Het klopt dat jullie goedkoop zijn. Maar jullie zijn veel meer dan dat. Jullie maken professionele websites en gaan naar mijn idee qua service een stap verder dan een ander.

Shanna Veerman-Kras

Pedicuresalon Volendam

Bedankt voor deze uitzonderlijke service, zo een service probeer ik mijn klanten ook te geven.

Guido Aerts

Printing & Design AG

Voor Gedenk Idee meerdere websites laten maken en hebben wij ervaren dat men ons keer op keer heeft verrast met een mooie lay-out. Een goede website kan dus zeker betaalbaar zijn en met een korte opleveringstijd.

Wouter Eijkelenboom

Gedenk Idee

Zeer tevreden over mijn website en ook de nazorg mag er absoluut wezen, bedankt!

Danny van Brussel

Elite Transformation

 Van bij de start van mijn zaak ben ik met Arnold en zijn team in zee gegaan voor mijn website. Waar we zijn gestart met een vrij eenvoudige website (aan een onklopbare prijs), zijn we nu overgestapt op een mooiere, frissere website. Ik ben zeer tevreden van het werk van Arnold en zijn team. Ze staan altijd klaar om te helpen en zijn erg bereikbaar en aanspreekbaar. Misschien niet onbelangrijk: ook op vlak van facturatie loopt alles mooi, netjes en correct.

Wat mij betreft blijf ik nog een hele tijd klant.

K. Creemers

Creeco BVBA

Gratis en vrijblijvend