Portfolio Website laten maken?

Ben je op zoek naar een partner voor het ontwikkelen van een moderne en professionele portfolio website? Bij AlfaWeb combineren we geavanceerde website-ontwikkeling met deskundig geschreven SEO-teksten om jouw bedrijf online succesvol te maken. 

Professioneel Website Beheer

Professioneel Website Beheer

Wij nemen het beheer van jouw website handen. Of je nu volledige controle wilt behouden of ons de touwtjes wilt laten trekken, we zorgen voor professioneel en optimaal beheer van jouw website.

Wij nemen het beheer van jouw website handen. Of je nu volledige controle wilt behouden of ons de touwtjes wilt laten trekken, we zorgen voor professioneel en optimaal beheer van jouw website.

Website Laten Maken

Portfolio Website laten maken?

Binnen enkele dagen kan jouw nieuwe website al online zijn. Wij leveren hoogwaardige websites die langdurig meegaan, ongeacht of het om een eenvoudige of uitgebreide website gaat.

Je online aanwezigheid versterken?

Portfolio Website laten maken bij AlfaWeb

Wij gebruiken SEO-teksten om de rangschikking van e-commerce websites in zoekmachines te verbeteren. We doen uitgebreid zoekwoordenonderzoek en optimaliseren de website met koppen en meta-omschrijvingen die relevant zijn.

Portfolio Functionaliteiten​

Showcase Jouw Werk: We richten ons op het creëren van een platform dat jouw werk op de best mogelijke manier laat zien. Dit omvat visueel aantrekkelijke lay-outs, galerijen, en de mogelijkheid om projecten en prestaties te highlighten.

Website Laten Maken

Vaak Gestelde vragen

Vaak Gestelde Vragen

Hier zijn enkele veelgestelde vragen als het gaat om een website laten maken

Hier zijn enkele veelgestelde vragen als het gaat om een portfolio website laten maken

Nee, je bent zelf verantwoordelijk voor de hosting van de website en het domein. Dit zorgt ervoor dat je volledige toegang hebt tot je website na de migratie. We kunnen je echter wel aanbevelingen doen voor hostingpakketten (zoals Vimexx en TransIP) en we zullen de migratie naar je nieuwe hostingomgeving voltooien als onderdeel van onze prijs voor het websiteontwerp-pakket

Onze gebruikelijke tijdslijn voor de voltooiing van een website is 2-3 weken. Het is echter belangrijk op te merken dat deze tijdsduur afhankelijk is van het specifieke project, aangezien de omvang en het tempo daarvan worden bepaald door elke individuele klant. De mate waarin je input kunt leveren tijdens de initiële fases, jouw feedback en de tijdigheid van de aanlevering van content hebben allemaal invloed op de snelheid waarmee het project wordt afgerond. Daarnaast spelen ook de gewenste functionaliteit en benodigde revisies een rol bij het bepalen van de tijdsplanning.

Nee, dat is niet het geval! Wij werken samen met klanten over heel Nederland en kunnen communiceren via e-mail, geplande telefoongesprekken en Zoom-meetings.

Er bestaat geen eenduidig antwoord op deze vraag. De prijs voor het laten maken van een website wordt bepaald op basis van de specifieke behoeften van elk individueel project. Elke website is uniek en vereist verschillende componenten. Wij ontwerpen en ontwikkelen op maat gemaakte websites die specifiek zijn afgestemd op jouw bedrijf. We zullen uitgebreid vragen stellen, jouw behoeften analyseren en op basis daarvan een prijsopgave doen. Gelieve contact met ons op te nemen via info@alfaweb.nl om het offerteproces te starten!

Zeker! We vinden het geweldig als onze klanten zelf de controle over hun website kunnen nemen en leren om de inhoud op hun eigen website te beheren. Na de migratie krijg je volledige toegang tot het beheerdersgedeelte van je nieuwe WordPress-website, zodat je eenvoudige tekstupdates, wijzigingen in afbeeldingen, nieuwe producten en prijzen gemakkelijk zelf kunt aanpassen. We raden echter aan om voor meer complexe wijzigingen en onderhoud, zoals plug-in-updates, ontwerp- of structuurwijzigingen en complexe functionaliteitsvereisten, een professional (ontwikkelaar) in te schakelen.

Wij kunnen helpen bij het onderhoud van je website, maar je hebt ook de mogelijkheid om zelf de kleinere wijzigingen door te voeren. De keuze is volledig aan jou. Wij bieden voortdurende ondersteuning aan veel van onze klanten, maar dit is niet verplicht en er wordt geen maandelijkse vergoeding in rekening gebracht. Je kunt contact met ons opnemen wanneer je updates voor je website nodig hebt, en wij zullen een uurtarief op basis van jouw verzoeken verstrekken.

Nee, de bouw van je website omvat geen maandelijkse SEO. Alle items die we aan je website toevoegen, zoals tekst, foto’s en video, kunnen worden gezien door Google, maar dat betekent niet dat je automatisch op de eerste plaats zal ranken. We bieden echter wel hoogwaardige maandelijkse SEO-diensten aan met ons team van specialisten die klaarstaan om te helpen met jouw SEO-behoeften! Je kunt hier meer informatie vinden over onze SEO-diensten.

Ja! We zijn enthousiast om samen te werken en nieuwe bedrijven te begeleiden die gepassioneerd zijn om hun eerste stappen te zetten naar een online aanwezigheid en om hun visie werkelijkheid te laten worden.

 

Ja! Het heeft een groot marktaandeel vanwege zijn flexibiliteit en gebruiksgemak. Van minimale, informatieve websites met sjablonen die to-the-point zijn, tot meer op maat gemaakte websites met specifieke functionaliteit om je website-doelen te bereiken.

We zijn slechts één e-mail bij je vandaan! We staan klaar om je te helpen, ongeacht de mate waarin je hulp nodig hebt, en we blijven beschikbaar, zelfs na de lancering van je nieuwe website. We kijken ernaar uit om de mogelijkheid te hebben om aan je toekomstige projecten te werken of je website verder te laten groeien. Voel je vrij om ons een e-mail te sturen naar info@alfaweb.nl om een offerte aan te vragen of een vraag te stellen over jouw project.

Absoluut! Een mobielvriendelijke website hebben is tegenwoordig belangrijker dan ooit! We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat jouw website goed werkt op moderne apparaten en browsers.

Wij vragen je om alle tekstinhoud voor je website aan te leveren. Jij bent de expert op het gebied van jouw bedrijf, dus het is altijd het beste als de inhoud van jou afkomstig is.